Wat is Cyber Monday?

Hoewel Black Friday erg populair is in Amerika en inmiddels ook in Nederland, kun je datzelfde weekend van nog meer korting profiteren tijdens Cyber Monday. De eerstvolgende maandag na Black Friday zijn er alleen kortingen bij online warenhuizen en retailers in plaats van bij fysieke winkels. De afgelopen jaren is Cyber Monday uitgegroeid tot een van de meest populaire dagen in Amerika, bijna net zo geliefd als Black Friday. En ook in Nederland kun je dus de beste deals en hoogste kortingen bemachtigen tijdens Cyber Monday. Op deze site vind je de deelnemers en de allerbeste deals.

Waarom Cyber Monday?

Cyber Monday is ontstaan als online antwoord op Black Friday. Veel webwinkeliers zagen dat mensen echt begonnen met de eerste kerstaankopen op de eerste werkdag na Black Friday. Cyber Monday kan dus gezien worden als het startsein voor het kopen van kerstcadeau’s. In Nederland kun je natuurlijk heel goed gebruik maken van zowel Black Friday als Cyber Monday voor het aanschaffen van Sinterklaas- en Kerstcadeau’s, die je tijdens deze dagen extra voordelig kunt bemachtigen. Omdat Black Friday dit jaar op vrijdag 23 november plaatsvindt, is dus Cyber Monday op de eerstvolgende maandag, op 26 november.

Tips voor Cyber Monday

De kortingen gelden precies 24 uur, dus wees er snel bij als je de beste aanbiedingen niet wilt missen. Vanaf zondag op maandagnacht om 00:00 staan de aanbiedingen online en kun je dus direct op zoek naar goede deals en hoge kortingen. Veel artikelen hebben tijdens Cyber Monday ook maar een beperkte oplage, dus er bestaat een kans dat je een topdeal misloopt. Zorg daarom dat je niet te laat gaat kijken, want de kans is groot dat de beste deals op maandagmiddag al weg zijn. Houd deze site in de gaten voor deelnemers en goede acties, zodat je goed voorbereid bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mis geen enkele BlackFriday Deal!

Meld je aan voor onze BlackFriday nieuwsbrief
AANMELDEN
Wij sturen maar een paar nieuwsbrieven, afmelden kan altijd!
close-link