Wat is blackfriday

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie die jaarlijks de dag na Thanksgiving plaatsvindt. Op deze dag kun je bij heel veel winkels en ketens hoge kortingen verwachten die wel oplopen tot wel 80%. Black Friday is al jarenlang een populaire koopjesdag waarin grote merken hun collectie met heel veel voordeel verkopen. Op deze manier kun je veel geld besparen op producten die je normaal gesproken niet zo snel zou aanschaffen vanwege bijvoorbeeld de hoge prijs of omdat je het niet echt nodig hebt. Tijdens Black Friday kun je dus op bijna alles korting krijgen.

Black Friday in Nederland

Hoewel Amerika de bedenker en absolute voorloper is op het gebied van Black Friday, is deze trend de laatste jaren steeds meer overgewaaid naar Nederland. En anno 2018 zijn er in Nederland ook steeds meer (web)winkels en grote ketens die meedoen met de grootste uitverkoop van het jaar. Een paar voorbeelden van winkels en merken zijn MediaMarkt, Coolblue, de Bijenkorf, Wehkamp en bol.com. Maar er komen ieder jaar weer deelnemers bij en het is slechts een kwestie van tijd voordat de populariteit van Black Friday ook in Nederland van ongekende proporties is.

Aanbiedingen tijdens Black Friday

Je kunt tijdens Black Friday dus hoge kortingen verwachten op heel veel verschillende artikelen. Zo kun je kijken naar huishoudelijke apparaten en elektronica, zoals laptops, computers, tv’s, maar ook stofzuigers, strijkijzers en nog veel meer. Ook de kortingen op parfums en andere cosmetica worden steeds hoger en hier kun je optimaal van profiteren. Het verschilt per winkel waar je korting op krijgt, maar de meest populaire categorieën zijn elektronica, witgoed en fashion. Wanneer je dus op zoek bent naar een nieuwe laptop, computer of ander elektronisch apparaat heb je dus tijdens Black Friday de meeste kans om op een goede aanbieding te stuiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mis geen enkele BlackFriday Deal!

Meld je aan voor onze BlackFriday nieuwsbrief
AANMELDEN
Wij sturen maar een paar nieuwsbrieven, afmelden kan altijd!
close-link