Wanneer is Black Friday?

Black Friday vindt dit jaar in november plaats, de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Het wordt elk jaar ruim van te voren bekend gemaakt op welke dag Black Friday zal plaatsvinden. Black Friday 2019 is op 23 november. Maar omdat je ook op de zaterdag en zondag erna kunt profiteren van kortingen ben je dus tot 25 november verzekerd van de hoogste kortingen. Black Friday is een koopjesdag die ieder jaar weer terugkomt en ook altijd in november plaats vindt. Dit is dus voor Nederlanders heel gunstig, omdat we nu gelijk naar leuke cadeau’s voor Sinterklaas en Kerst kunnen kijken.

Het hele weekend voordeel

Op maandag 26 november is het Cyber Monday. Op deze dag zijn er weer andere soort aanbiedingen dan de rest van het weekend. Je kunt dus een lang weekend, van vrijdag tot en met maandag, profiteren van scherpe prijzen en hoge kortingen. De beste deals en kortingen van de topdeelnemers vind je op deze site. Er zijn steeds meer merken en grote winkelketens die meedoen aan Black Friday en je kunt dus vanaf de 23ste tot de 26ste november bij heel veel aanbieders terecht voor goede deals en heel veel voordeel.

De datum van Black Friday berekenen

Het is makkelijk te bereken op welke datum Black Friday ieder jaar zal vallen. In Amerika is Black Friday altijd op de vrijdag na Thanksgiving en deze grote feestdag wordt altijd gevierd op de vierde donderdag in november. Dit jaar valt Thanksgiving op donderdag 22 november en is Black Friday dus op vrijdag de 23ste. Volgend jaar, in 2019, is Thanksgiving op donderdag 28 november en gaat Black Friday plaatsvinden op vrijdag de 29ste van november. Zo kun je voor alle komende jaren uitrekenen wanneer je een weekend lang kunt profiteren op de hoogste kortingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mis geen enkele BlackFriday Deal!

Meld je aan voor onze BlackFriday nieuwsbrief
AANMELDEN
Wij sturen maar een paar nieuwsbrieven, afmelden kan altijd!
close-link